Szállítás, átvétel

FONTOS! HA CSOMAGJÁT MPL POSTÁN MARADÓKÉNT, MPL AUTOMATÁBA VAGY POSTAPONTRA SZERETNÉ KÜLDETNI, DE MEGRENDELÉSKOR HIBA MIATT ELAKADNA A FOLYAMAT, AKKOR A MEGRENDELÉS BEFEJEZÉSÉHEZ VÁLASSZA AZ AZONOS DÍJÚ FOXPOST SZÁLLÍTÁSI MÓDOT (ELŐRE FIZETÉS ESETÉN AZ ELŐRE FIZETETTET, UTÁNVÉT ESETÉN AZ UTÁNVÉTEST), AZON BELÜL BÁRMELYIK AUTOMATÁT, ÉS MEGJEGYZÉSBEN VAGY E-MAILBEN ÍRJA MEG, HOGY NEM FOXPOSTTAL, HANEM MPL-LEL KÉRI A SZÁLLÍTÁST, ÉS AZT HOGY HOVÁ (POSTAHIVATAL NEVE, MPL AUTOMATA HELYE, POSTAPONT NEVE ÉS HELYE). HA NEM TUDNA VÁLASZTANI, AZT IS ÍRJA MEG, ÉS MI MEGADOTT CÍME ALAPJÁN SEGÍTÜNK KERESNI EGY ÖNHÖZ KÖZELI ÁTVÉTELI HELYET. EZUTÁN A POSTÁNÁL A KIVÁLASZTOTT HELYET ADJUK MEG ÁTVÉTELI HELYKÉNT.

Vásárlóink az alábbi átvételi, illetve szállítási módok közül választhatnak:

 
Személyes átvétel Budapesten, a KöKi bevásárlóközpontban, egyeztetett helyen és időpontban: Ingyenes
 
Személyes átvétel Budapesten, metróvonal mentén, egyeztetett helyen és időpontban: 700 Ft (ingyenes 9000 Ft felett)
 
Foxpost csomagautomatába előre fizetéssel (országos): 990 Ft (ingyenes 17000 Ft felett)
 
Foxpost csomagautomatába utánvéttel - bankkártyás fizetés átvételkor az automatánál (országos): 990 Ft + utánvét díja 500 Ft (ingyenes 21000 Ft felett)
 
MPL postacsomag házhoz kézbesítve előre fizetéssel (országos): 1990 Ft (ingyenes 30000 Ft felett)
 
MPL postacsomag postán maradóként vagy csomagautomatába vagy PostaPontra előre fizetéssel  (országos): 990 Ft (ingyenes 17000 Ft felett)
 
MPL postacsomag házhoz kézbesítve utánvéttel (országos): 1990 Ft + utánvét díja 500 Ft
 
MPL postacsomag postán maradóként vagy csomagautomatába vagy PostaPontra utánvéttel  (országos): 990 Ft + utánvét díja 500 Ft