Magunkról

A La Barca kézműves családi vállalkozás. Táskáink valódi bőrből készülnek, és 100%-ban saját gyártásúak: az alapanyagokat (bőr, bélésanyag, rövidáru, fémkellékek) szerezzük be hozzájuk.
Az alkotás öröme folyamatosan inspirál bennünket újabb és újabb formák kigondolására és megvalósítására. Azt szeretnénk, hogy termékeink megvásárlói legalább annyira örömüket leljék a táskájuk használatában, mint amennyire mi az elkészítésükben. Ennek érdekében törekszünk szép és jó minőségű alapanyagokat és kellékeket beszerezni, és minőségi munkát hozzáadva esztétikus, praktikus és tartós táskákat megalkotni.
“La Barca” olaszul és spanyolul kishajót jelent. Szeretjük a vizet, a hajókat és a mediterrán világot, ezért választottuk ezt a nevet.
Minden La Barca táska egyedi: a kollekciókhoz tartozó egyes darabok lehetnek egymáshoz akár nagyon hasonlóak, de sosem teljesen azonosak. Megrendelésre jelenleg nem dolgozunk, de bízunk benne, hogy kész termékeink között sokan megtalálják kedvenc táskáikat.
Webáruházunkban jelenleg bankkártyával, Barion tárcával vagy átutalással lehet fizetni, ami után belföldre Foxpost csomagautomatába (előre fizetéssel vagy utánvéttel), MPL csomagküldéssel (házhoz kézbesítéssel, csomagautomatába, vagy postán maradóként) postázunk. Budapesten belül kérhető személyes átvétel a KÖKI Bevásárlóközpontban egyeztetett időpontban, vagy bármelyik metróállomáshoz közel, egyeztetett helyen és időpontban.
 

Egy szép táska öröm!